Οι οργανωτές

Verticom & aLive Productions

Οι Vertical και aLive Productions συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το Νοέμβριου του 2008 στην Ελλάδα πρό κρίσης και συγκεκριμένα στην έκθεση ISS που συνδιοργανώθηκε μαζί με την έκθεση τεχνολογίας dte (digital technology expo) στο Expo Athens. Η ISS περιελάμβανε ως εκθέτες εταιρίες οπτικοακουστικού εξοπλισμού και μουσικών οργάνων και αποτέλεσε το πρώτο επιτυχημένο βήμα μιας συνεργασίας που έμελε να κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια.

Η επόμενη εκθεσιακή συνέργεια των Vertical και aLive Productions παραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο με την 1η έκθεση Music World Expo που απευθύνθηκε επίσης σε consumer και b2b κοινό, παρουσιάζοντας μουσικά όργανα, μουσική τεχνολογία, οπτικοακουστικό και φωτιστικό έξοπλισμό, DJing και μουσική παραγωγή.

Ακολούθησε η ιδιαίτερα επιτυχημένη έκθεση Music World Expo 2016 (Μάιος) που ακούστηκε δυνατά και ουσιαστικά καθιέρωσε την Music World Expo, παγιώνοντάς την ως την ετήσια έκθεση του κλάδου της Μουσικής βιομηχανίας και της Τεχνολογίας της για την Ελλάδα.

Η καινοτομία της Music World Expo 2017 ήταν η διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και workshops που λειτούργησαν παράλληλα με την έκθεση, ενώ προετοιμάστηκε και το έδαφος για την μετεξέλιξη της έκθεσης στη σημερινή της μορφή και τη μετονομασία της σε iNTERLiNKED Southeastern Europe...

Image

Η Vertical Communications ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων.

Μέσα στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση σημαντικών εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, Infrapedia, WebWorldExpo, e-Shops Expo, FiberOptics Expo, MusicWorldExpo, All About Woman, FoodEx, Τρόφιμα & Ποτά, Ελληνικοί Τουριστικοί Προορισμοί, Σύγχρονος Δήμος, ενώ εδώ και πέντε χρόνια με τη θυγατρική της Premier Events, διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της χώρας, τη dte - digital technology expo (www.dte.gr) και την έκθεση επαγγελματικού ήχου & εικόνας ISS.

Επίσης, έχει εξ' ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στον πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, όπως η έκθεση Εξοικονομώ κατ΄Οίκον, All About Woman, Foodex, κ.α.

Visit: www.verticom.gr

Image

H aLive Productions εκδίδει από το 2005 το aLive on Line Magazine (www.alive.gr), που αποτελεί ενημερωτικό On Line Magazine για την ευρύτερη επαγγελματική Audio, Lighting, Video και μουσικοτεχνολογική κοινότητα, και στόχος του είναι η καθημερινή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου με νέα, ειδήσεις, δοκιμές και παρουσιάσεις, που αφορούν άμεσα την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

alive.gr

 

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions +30 210 9245577 or info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!