Σχετικά με την iNTERLiNKED Expo Southeastern Europe 2019

Η εξέλιξη της διοργάνωσης…


Η iNTERLiNKED δεν ήρθε από το πουθενά! Αποτελεί την εξέλιξη μιας 10ετούς διαδρομής, των επιτυχημένων εκθέσεων ISS και Music World Expo και την προσαρμογή τους στις τεχνολογικές ανάγκες του σήμερα!

Νοέμβριος 2008

Η ISS ήταν η πρώτη εκθεσιακή προσπάθεια στην Ελλάδα, που αποτύπωσε τη σύγκλιση των τεχνολογιών στις επαγγελματικές οπτικοακουστικές εφαρμογές για Installation και Live περιβάλλον…

Μάιος 2011

Η πρώτη Music World Expo ήρθε για να ενώσει τον κόσμο της Μουσικής και των ευρύτερων Τεχνολογιών της, για Live και Studio περιβάλλον...

Μάιος 2016

Η δεύτερη και πιο ώριμη διοργάνωση της Music World Expo έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ολοκληρωμένη και δυναμική εκθεσιακή παρουσία του κλάδου των οπτικοακουστικών ως τώρα…

 

Μάιος 2017

Η καινοτομία της Music World Expo 2017 ήταν η διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και workshops που λειτούργησαν παράλληλα με την έκθεση, ενώ προετοιμάστηκε και το έδαφος για την μετεξέλιξη της έκθεσης στη σημερινή της μορφή και τη μετονομασία της σε iNTERLiNKED Southeastern Europe...

 

Περιγραφή διοργάνωσης iNTERLiNKED Expo Southeastern Europe 2019

iNTERLiNKED Southeastern Europe
Αφουγκραζόμενοι τις διεθνείς εκθεσιακές εξελίξεις, τις προοπτικές του ευρύτερου κλάδου και τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, οι διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo τροποποίησαν το όνομα και τις κατηγορίες της επιτυχημένης έκθεσης σε iNTERLiNKED Southeastern Europe, εστιάζοντας περισσότερο σε αναπτυσσόμενους κλάδους όπως του Audio – Visual - Lighting integration, του installation, του digital signage, των broadcast media και του smart building κλπ και τη δικτύωσή και τον έλεγχό τους τους μέσω IT.


Η ‘Ελλάδα των ευκαιριών’με οδηγό την Τεχνολογία
Είναι κοινά αποδεκτό από τις αγορές, ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ‘η Ελλάδα της κρίσης’ θα μετατραπεί με σταθερά βήματα στην ‘Ελλάδα των ευκαιριών’, και η διαδρομή αυτή θα έχει ως οδηγό την Τεχνολογία, κυρίως λόγω της δεδομένης ωρίμανσης της σύγκλισης και της συμβατής διασυνδεσιμότητας μεταξύ των επιμέρους τεχνολογιών και εφαρμογών…


Γιατί Southeastern Europe?
Γιατί η στρατηγική θέση  της Ελλάδας στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, η σταθερότητα που θα προσφέρει, αλλά και το γεγονός ότι ένας σημαντικός αριθμός εταιριών του ευρύτερου Τεχνολογικού κλάδου της χώρας μας δραστηριοποιούνται ήδη σε χώρες του εξωτερικού (Νοτιανατολιική Ευρώπη, Κύπρος, Μέση Ανατολή κλπ), είναι στοιχεία που αποτελούν τους πυλώνες για το σταδιακό ‘χτίσιμο’ του ‘διεθνούς’ χαρακτήρα της έκθεσης, αλλά και ένα μεγάλο κίνητρο για εκθέτες και επισκέπτες που επιθυμούν να εκφράσουν εμπράκτως την ανάγκη τους για εξωστρέφεια.

b2b χαρακτήρας
Άλλη μια σημαντική καινοτομία είναι ότι η διοργάνωση μετατρέπεται πρωτίστως σε επαγγελματική (b2b). Ως εκ τούτου, κρατά τον χαρακτήρα που είχε σε σχέση με το κοινό των επαγγελματιών του ήχου του φωτισμού και της εικόνας, ενώ παράλληλα επεκτείνει τις προσπάθειες προσέλκυσης νέου κοινού που ενδιαφέρεται επαγγελματικά για τους κλάδους του Audio / Visual / Lighting / Installation / Digital Signage / Broadcasting / Smart Buildings.

Νέα Ημερομηνία
Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που κατά γενική ομολογία ο τουρισμός αποτελεί την βαριά βιομηχανία και με τις υπηρεσίες του πυρήνα των εκθετών να έχουν μεγάλη ζήτηση την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να μετακινήσουμε την διοργάνωση νωρίτερα, λίγο πρίν το τέλος της χρονιάς, προκειμένου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των εταιριών και των επαγγελματιών του κλάδου του audio – lighting-visual και των εγκαταστατών να είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με τα τέλη της Άνοιξης που ήταν η προηγούμενη ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης.
Επίσης, την εν λόγω περίοδο (Νοέμβριος) αρκετές εταιρίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι (εστίασης, φιλοξενίας, venues, clubs, bar κλπ) βρίσκονται συνήθως σε αναζήτηση λύσεων και εξοπλισμού για την επερχόμενη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, συνεπώς ο χρόνος τέλεσης της διοργάνωσης είναι θεωρητικά καλύτερος, με βάση τα δεδομένα του κλάδου, αλλά και της ευρύτερης αγοράς στην οποία απευθύνονται οι εταιρίες και οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στην έκθεση.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Έχοντας κάνει ένα σημαντικό βήμα στην προηγούμενη διοργάνωση, πραγματοποιώντας 4 συνεδριακές ενότητες σε δυο ημέρες με περισσότερους από 40 διακεκριμένους ομιλητές, προετοιμάζουμε και αναπροσαρμόζουμε πλήρως το συνεδριακό πρόγραμμα της επερχόμενης διοργάνωσης. Στα σχέδια μας είναι η προσέλκυση έγκυρων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα μπορέσουν να δώσουν με τις ομιλίες τους μια σαφή και έγκυρη εικόνα από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στον κάθε κλάδο, αλλά και να παρουσιάσουν αναλυτικά τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες. Τα στοχευμένα συνέδρια θα αποτελέσουν ένα ισχυρό κίνητρο για τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και για ιδιώτες που αναζητούν ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές τεχνολογικές εφαρμογές και λύσεις για το χώρο και την επένδυσή τους.

Παράλληλα με το 2ήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, workshops και hands on από τους διοργανωτές και από τις συμμετέχοντες εταιρίες που ενδιαφέρονται να έχουν μια πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία.

Οι Στόχοι της διοργάνωσης για το 2019
Οι βασικοί στόχοι των διοργανωτών για την έκθεση iNTERLiNKED Southeastern Europe 2019 είναι:

* Εμπλουτισμός του περιεχομένου της έκθεσης με τη συμμετοχή περισσοτέρων εκθετών, προϊόντων και υπηρεσιών.
* Ακόμα περισσότερο και πιο στοχευμένο κοινό.  
* Διοργάνωση περισσότερων και πληρέστερων εκπαιδευτικών – ενημερωτικών συνεδρίων & σεμιναρίων.
* Πιο ολοκληρωμένη οργάνωση demos εξωτερικού χώρου και events.
* Προσπάθεια γνωστοποίησης της έκθεσης στο εξωτερικό με παρουσία διακεκριμένων επισκεπτών / ομιλητών αλλά και εκθετών.
* Η φετινή διοργάνωση να θέσει τα θεμέλια, προκειμένου η iNTERLiNKED Southeastern Europe 2019 να παγιωθεί ως η μεγάλη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Για την υλοποίηση όλων των ανωτέρω, προσβλέπουμε βεβαίως και στην αμέριστη συμπαράσταση, συνεργασία και εμπιστοσύνη των εκθετών και του κοινού, όπως άλλωστε συνέβη και στις προηγούμενες διοργανώσεις. 

Απολογιστικό Video Διοργάνωσης 2016

 

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions +30 210 9245577 or info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!