Lighting

Κατηγορίες εκθεμάτων

Architectural Lighting
Entertainment Lighting
Theatre Lighting
TV & Cinema Lighting
Club and stage lighting
Lighting control and automation
Trussing and rigging systems
 Stage machinery technology
Lasers and special effects
Led Technologies

Entertainment & Architectural Lighting

Στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καλύψουν επαρκώς, με προϊόντα, προτάσεις και λύσεις, τα δυο μεγάλα πεδία του Professional Lighting, το entertainment Lighting και τον αρχιτεκτονικό φωτισμό.

Το entertainment Lighting είναι παραδοσιακά ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον φωτισμό παραγωγής για συναυλίες, θέατρα, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, club, εκθέσεις, τελετές απονομής βραβείων, μεγάλα event κλπ

Οι εξελίξεις όσον αφορά την τεχνολογία στον τομέα του φωτισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικές τα τελευταία χρόνια καθώς η αναζήτηση της εξέλιξης γίνεται σε συνάρτηση με την οικονομία στον τομέα της κατανάλωσης (LED πηγές φωτισμού) και την υψηλότερη ευελιξία και πληρότητα των φωτιστικών σωμάτων σε όλους τους επιμέρους τομείς. 

Ο Αρχιτεκτονικός φωτισμός έχει ως στόχο να αναδείξει τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά κτιρίων, εξωτερικών χώρων και ιστορικών μνημείων και να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους παρατηρητές. Μια την κατάλληλη μελέτη και εφαρμογή αρχιτεκτονικού φωτισμού, η αισθητική του χώρου βελτιώνεται ενισχύοντας την αρχιτεκτονική.
Η δημιουργία εφέ φωτισμού σε μεγάλες περιοχές απαιτεί πηγές φωτός με υψηλή φωτεινότητα και εξαιρετική σταθερότητα χρώματος, ενώ παράλληλα προσφέρει ενεργειακή απόδοση και ανθεκτικότητα.

 

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions +30 210 9245577 or info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!