Digital Signage

Κατηγορίες εκθεμάτων

Screens/Displays
Software
Content Management Systems
Delivery Systems
Interactive Displays
Data Analytics/Management
IoT
Kiosks
Mobile Integration
Projection Mapping
Vending Machine Applications
Emerging/Embedded Technology
Screen Mounts

Digital Signage: ο 24/7 πωλητής

To Digital Signage αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή ηλεκτρονικής προβολής περιεχομένου, όπως διαφημιστικά και ενημερωτικά μηνύματα και κάθε μορφή πληροφορίας και ενημέρωσης.
Εφαρμογές ψηφιακής σηματοδότησης (Digital Signage) συναντάμε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, με τη χρήση ψηφιακών displays, οθονών και μέσων προβολής.

Η χρήση της ψηφιακής σήμανσης όσον αφορά τον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας, χαρακτηρίζεται από υψηλή αποτελεσματικότητα καθώς επικοινωνεί στοχευμένα μηνύματα σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, αποτελώντας ένας σύγχρονο και εξαιρετικά αποτελεσματικό marketing ‘πολυεργαλείο’.

Λόγω της ψηφιακής φύσης της ‘σηματοδότησης’, των εφαρμοσμένων λύσεων και του περιεχομένου, η εξέλιξη του Digital Signage αλλά και των προϊόντων που το απαρτίζουν είναι συνεχής προκειμένου η ψηφιακή επικοινωνία να είναι απόλυτα ταυτισμένη με τις απαιτήσεις και τις τάσεις της εποχής.

Η έκθεση iNTERLiNKED φιλοδοξεί να φιλοξενήσει μερικές από τις πλέον πρωτοποριακές και σύγχρονες εφαρμογές και προτάσεις Digital Signage και παρελκομένων, τόσο σε hardware επίπεδο όσο και σε επίπεδο ολοκληρωμένων προτάσεων δημιουργίας και διαχείρισης περιεχομένου…


 

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions +30 210 9245577 or info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!